• Nieuws

Nieuw op de Lukasschool. Hulp bij opvoeden en opgroeien, papierwerk en geld

Wij willen het beste uit onze leerlingen halen. Om goede schoolresultaten te behalen is het belangrijk dat kinderen thuis en op school lekker in hun vel zitten en zich zonder zorgen kunnen ontwikkelen. Wij helpen ouders/verzorgers graag een fijne en stabiele basis voor hun kinderen te creëren. Daarom hebben wij nu een Familieservicepunt geopend. 

Opvoeden en opgroeien

Ons Familieservicepunt ondersteunt gezinnen bij vragen rondom opvoeden en opgroeien. Eet mijn kind wel gezond? Hoe maak ik afspraken met mijn kind over gamen of social media? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter luistert? Voor deze en soortgelijke vragen is Stefanie Stravers van Ouder- en Kindteams het aanspreekpunt. Stefanie is bereikbaar via mail en telefoon, ook is het mogelijk een afspraak met haar te maken om haar persoonlijk te ontmoeten in onze school: s.stravers@oktamsterdam.nl / 06-408 234 42.

 

stefanie straversPapierwerk en geld

Ook ondersteunen we bij vragen rondom papierwerk en geld. Hoe vraag ik een Stadspas aan? Hoe vul in mijn belastingaangifte in? Welke toeslagen kan ik aanvragen? Robin Hessels van SEZO Maatschappelijke Dienstverlening geeft de helpende hand. Net als Stefanie is Robin bereikbaar via mail of telefoon en is het mogelijk af te spreken voor een gesprek op school: r.hessels@sezo.nl of 06-58785990. 

 

robin hessels