Wij willen het beste uit onze leerlingen halen. Om goede schoolresultaten te behalen is het belangrijk dat kinderen thuis en op school lekker in hun vel zitten. Wij helpen ouders/verzorgers graag een fijne en stabiele basis voor hun kinderen te creëren. Daarom hebben wij een Familieservicepunt geopend waarbij gezinnen terecht kunnen voor hulp bij opvoeden en opgroeien, papierwerk en geldzaken. 

Samira el Bouziani houdt elke dinsdag en donderdag inloopspreekuur op het Familieservicepunt en is per mail bereikbaar voor vragen of om een persoonlijke afspraak te maken. 

Aanwezig op het Familieservicepunt: dinsdag en donderdag: 09.00-10.00
Mail: S.elBouziani@ buurtteamamsterdamnieuwwest.nl

 

Opvoeden en opgroeien

Eet mijn kind wel gezond? Hoe maak ik afspraken met mijn kind over gamen of social media? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter luistert? Voor deze en soortgelijke vragen is Stefanie Stravers van Ouder- en Kindteams het aanspreekpunt. Iedere week houdt zij een inloopspreekuur op ons Familieservicepunt. U kunt Stefanie mailen of bellen met uw vragen, of een afspraak maken voor een persoonlijke afspraak.


stefanie hexagon

Stefanie Stravers
mail: s.stravers@oktamsterdam.nl 
telefoon: 06 - 408 234 42.
werkdagen: ma - vrij

 

Dit filmpje geeft meer informatie over de ondersteuning van Ouder- en Kindteams:

 


Papierwerk en geld

Hoe vraag ik een Stadspas aan? Hoe vul in mijn belastingaangifte in? Welke toeslagen kan ik aanvragen? Samira el Bouziani van Buurtteam Amsterdam Nieuw-West geeft de helpende hand.