Wij willen het beste uit onze leerlingen halen. Om goede schoolresultaten te behalen is het belangrijk dat kinderen thuis en op school lekker in hun vel zitten. Wij helpen ouders/verzorgers graag een fijne en stabiele basis voor hun kinderen te creëren. Daarom hebben wij een Familie Service Punt geopend waarbij gezinnen terecht kunnen voor hulp bij opvoeden en opgroeien, papierwerk en geldzaken. 

Opvoeden en opgroeien

Eet mijn kind wel gezond? Hoe maak ik afspraken met mijn kind over gamen of social media? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter luistert? Voor deze en soortgelijke vragen is Stefanie Stravers van Ouder- en Kindteams het aanspreekpunt. Iedere week houdt zij een inloopspreekuur op ons Familie Service Punt. U kunt Stefanie mailen of bellen met uw vragen, of een afspraak maken voor een persoonlijke afspraak.


stefanie hexagon

Stefanie Stravers

aanwezig op het Familie Service Punt: dinsdag, 14:00 -14:30 (inloopspreekuur)
mail: s.stravers@oktamsterdam.nl 
telefoon: 06 - 408 234 42.
werkdagen: ma - vrij

 

Dit filmpje geeft meer informatie over de ondersteuning van Ouder- en Kindteams:

 


Papierwerk en geld

Hoe vraag ik een Stadspas aan? Hoe vul in mijn belastingaangifte in? Welke toeslagen kan ik aanvragen? Nadia Kardal en Roelien van de Pol van Buurtteam Amsterdam Nieuw-West geven de helpende hand.

Net als Stefanie houden Nadia en Roelien wekelijks een inloopspreekuur op het Familie Service Punt en zijn zij telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen of om een persoonlijke afspraak te maken. 

 

hexagon Nadia

Nadia Kardal

aanwezig op het Familie Service Punt: maandag, 08:45 - 09:15 (inloopspreekuur)
mail: N.Kardal@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl
telefoon: 06 - 182 563 69
werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag

 

header familieservicepunt

Roelien van de Pol

aanwezig op het Familie Service Punt: donderdag, 08:45 - 09:15 (inloopspreekuur)
mail: R.Polvande@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl
telefoon: 06 - 101 074 53
werkdagen: ma - do