• Nieuws

​Familieservicepunt: Vervanging Saida - bibliotheek hulpouders gezocht


Beste ouder(s)/verzorger(s),

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2020. We kijken uit naar het (aangepaste) Sinterklaas- en kerstfeest. Met daarna een voor iedereen welverdiende kerstvakantie. We hopen u in (de loop van) 2021 weer in de school te mogen verwelkomen en weer op verschillende manieren met u samen te werken!

FAMILIESERVICEPUNT: ROBIN HESSELS VERVANGT TIJDELIJK SAIDA BOUJIDA 

Zoals u weet helpt ons Familieservicepunt u bij vragen over opvoeden en opgroeien,  geld en papierwerk. Saida Boujida was uw contactpersoon voor hulp bij papierwerk en geld. Saida wordt de komende tijd vervangen door Robin Hessels. Robin is met enige regelmaat op maandagochtend tussen 8:15 en 8:30 bij de ingang(en) van de school te vinden om kennis met u te maken. U kunt ook altijd een persoonlijke afspraak met Robin maken.Zij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via mail (r.hessels@sezo.nl) en telefoon 06-58785990

robin hessels 


SINTERKLAAS EN KERSTMIS

De Sint en zijn Piet zullen - op gepaste afstand -  de school bezoeken op woensdag 2 december. Normaal gesproken kunt u bij de intocht aanwezig zijn, maar ook hierin dienen we een aanpassing te doen en is dit nietmogelijk. De kinderen zullen de Sint verwelkomen op het binnenplein en we zullen uiteraard foto's maken, zodat u toch een indruk krijgt.

Traditioneel vieren we kerst op school met een kerstdiner in de klas. Dit jaar doen we een aanpassing en wordt het een kerstontbijt. Het kerstdiner op school in de avond zal niet doorgaan, net als de jaarlijkse kerstmarkt. U ontvangt meer info over het kerstontbijt via de leerkracht.MET SPOED GEZOCHT: HULPOUDER BIBLIOTHEEK

Lezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben wij op de Lukasschool een eigen bibliotheek. Hierbij hebben wij de hulp van ouders hard nodig. Lijkt het u leuk om te komen helpen met het uitlenen en weer innemen van de biebboeken, neem dan contact op met juf Desirée of juf Gerda voor meer informatie. U kunt zelf bepalen welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomt. De koffie, thee of warme chocolademelk staat voor u klaar!

 

samenwerken met ouders

 


OUDERRAAD EN OUDERBIJDRAGE 

Deze week hebben alle kinderen een flyer mee naar huis gekregen met informatie over de ouderraad en de ouderbijdrage. De ouderraad organiseert verschillende feesten/activiteiten voor de leerlingen (o.a. Sinterklaasfeest, schoolreisje, Koningsspelen). Lijkt het u leuk om de ouderraad hierbij te helpen? Meld u dan aan via lukas.or@askoscholen.nl.

Alle acitiviteiten worden met uw ouderbijdrage betaald. Heeft u de ouderbijdrage voor dit schooljaar nog niet betaald? Doe dit dan nog even via een van onderstaande wegen:

  • Via een contante betaling op school. Loop even binnen en betaal bij de balie.
  • Via een bankoverschrijving op de rekening van de Lukasschool, NL41 INGB 066.8759.380 (t.n.v Stg AmsSamnw. KathBsissch inz St Lukas OR) o.v.v. de naam en de groep van de leerling.
  • Als u een Stadspas met groene stip voor uw kind heeft, kunt u deze iedere dag op school laten scannen. (Het zou zonde zijn om de bijdrage die op de Stadspas staat te laten verlopen, dus laat uw pas scannen!)DE LUKASSCHOOL OP SOCIAL MEDIA

De Lukasschool is nu ook te volgen via Instagram! Hier vindt u een gezellig fotoverslag van (bijna) alles wat we doen op school. Ook vindt u ons op Twitter  en Facebook. Uiteraard houden we hier rekening met de AVG wetgeving.

1491580635-yumminkysocialmedia26_83102.png  facebook_icon-icons.com_66092.png  1491579542-yumminkysocialmedia22_83078.png

 

 

BELANGRIJKE DATA

Via deze link naar onze website komt u direct bij de meest recente jaarkalender, waarop alle belangrijke data staan voor het komend schooljaar. 
 


VAKANTIEROOSTER

 

De eerste dag

De laatste dag

Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2020 vanaf 12.00 uur

Vrijdag 1 januari 2021

Voorjaarsvakantie

Maandag 22 februari 2021

Vrijdag 26 februari 2021

Goede Vrijdag + 2e Paasdag

Vrijdag 2 april 2021

Maandag 5 april 2021

Meivakantie

Maandag 26 april 2021

Vrijdag 7 mei 2021

Hemelvaart 

Donderdag 13 mei 2021

Donderdag 13 mei 2021

2e Pinksterdag

Maandag 24 mei 2021

Maandag 24 mei 2021

Zomervakantie

Donderdag 8 juli 2021 vanaf 12.00 uur

Vrijdag 20 augustus 2021

 

 

 

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Assia Mouhouti & Sebastiaan van Huet
Directie Lukasschool 

P.S. 
Als u vragen heeft, dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken. Wij maken graag tijd voor u.