• Nieuws

Juffen- en meestersdag, energietoeslag aanvragen, inspiratieochtend, schoolreisjeBeste ouders, 

We hopen dat iedereen een hele fijne meivakantie heeft gehad. We zijn blij om iedereen weer op school te zien. In deze nieuwsbrief vertellen we u weer over al het nieuws in en rond de school. Er komen een aantal gezellige activiteiten aan: volgende week vrijdag vieren we juffen- en meestersdag en het schoolreisje komt al snel dichterbij. Verder wijzen we u ook graag op de energietoeslag waar u misschien recht op heeft. Meer info hierover en natuurlijk bij ons Familie Service Punt. Veel leesplezier!

 

Juffen- en meestersdag

Vrijdag 20 mei vieren we samen met alle leerlingen Juffen- en Meestersdag. Alle leerkrachten vieren op deze dag tegelijk hun verjaardag. Het wordt dus een feestelijke dag! Het programma duurt tot 12 uur, daarna zijn alle leerlingen vrij. 

 

Op tijd op school komen

Het is voor iedereen na de vakantie weer even wennen om vroeg op te staan, maar we willen iedereen toch vragen op tijd op school te komen. Het komt nu te vaak voor dat kinderen te laat zijn en een deel van de les missen. Alvast bedankt!

 

Energietoeslag aanvragen

De energieprijzen zijn de afgelopen tijd sterk gestegen. De overheid betaalt huishoudens die moeite hebben om de energierekening te betalen eenmalig €800,-. Misschien heeft u ook recht op deze energietoeslag. Neem hierover gerust contact op met Nadia of Roelien van ons Familie Service Punt. Zij helpen u graag verder. 

hexagon Nadia copy

Nadia Kardal is er iedere maandag van 08:35 tot 09:15 uur.

hexagon roelien copy

Roelien van de Pol is er iedere donderdag van 13:30 tot 14:30 uur

U kunt ze ook mailen of bellen:
Nadia (ma t/m do) n.kardal@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl / 06 - 182 563 69
Roelien (di, di en vr) r.polvande@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl / 06 - 101 074 53

 

Woe. 1 juni - Inspiratieochtend: gezond eten

Gezond eten is voor iedereen belangrijk. Voor schoolgaande kinderen heeft het eetpatroon een grote invloed op de leerprestaties. Na een goed ontbijt, kunnen zij zich beter concentreren en blijft de lesstof beter in het geheugen. Tijdens de volgende inspiratieochtend op 1 juni geven wij u tips en adviezen over gezond eten. U bent van harte welkom op 1 juni om 08:45 uur in ons Familie Service Punt naast de school. 

pexels cottonbro 5991001 

 

Schoolreisje 17 juni

Dit jaar gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreisje naar Drievliet. Een park vol achtbanen, zweefmolens en glijbanen, waar de leerlingen zich de hele dag kunnen vermaken om aan het einde van de middag met rode blos en schorre keel de bus weer terug naar huis te nemen.

Het schoolreisje wordt betaald door de ouderbijdrage. Heeft u de ouderbijdrage nog niet betaald? Doe dit dan nog even door het bedrag (€50,- per kind/ €25,- voor het derde kind en volgende kind(eren)) over te maken op onze rekening: NL41 INGB 0668759380 (t.n.v Stg AmsSamnw. KathBsissch inz St Lukas OR) o.v.v. de naam en de groep van de leerling.

U kunt de ouderbijdrage ook contant betalen bij de administratie
Heeft u een stadspas met groene stip? Gebruik deze dan om de ouderbijdrage te betalen. U kunt de pas laten scannen bij de administratie. 

28232e87509dedeadc0cd2b6a94ea3f5 XL

 


Inschrijving taalcursus voor ouders

Vanaf 8 juni kunt u weer meedoen met de cursus 'Taal en School'. De cursus leert ouders beter Nederlands én alles over ons schoolsysteem. De cursus is op maandag en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur in ons Familie Service Punt en duurt tot aan de zomervakantie. 

Wilt u meedoen? U kunt zich inschrijven tot 25 mei. Via de link deze link: https://forms.office.com/r/KFQVbgvMeM

 

Belangrijke data

Via deze link komt u direct bij de meest recente jaarkalender, waarop alle belangrijke data staan voor het komend schooljaar.

 

Vakantierooster 2021/2022

     

 

Hemelvaart 

De eerste dag

Donderdag 26 mei 2022 

De laatste dag

Vrijdag 27 mei 2022 

2e Pinksterdag 

Maandag 6 juni 2022 

Maandag 6 juni 2022 

Zomervakantie 

Vrijdag 15 juli 2022 

Vrijdag 26 aug 2022 

 

De Lukasschool op social media

De Lukasschool is nu ook te volgen via Instagram! Hier vindt u een gezellig fotoverslag van (bijna) alles wat we doen op school. Ook vindt u ons op Twitter en Facebook. Uiteraard houden we hier rekening met de AVG wetgeving.

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Assia Mouhouti & Sebastiaan van Huet
Directie Lukasschool 

P.S. 
Als u vragen heeft, dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken. Wij maken graag tijd voor u.