• Nieuws

Opening school, inschrijven naschoolse activiteiten en paasontbijtBeste ouders, 

Nadat u twee jaar lang door alle coronamaatregelen niet in onze school kon komen, konden we u eindelijk weer ontvangen! Wat een feestje was het gisteren op de afsluiting van onze thema maand. We zullen leuke foto's posten op onze social media kanalen.
Ook kunnen allerlei andere gezellige activiteiten weer doorgaan zonder dat we ons moeten houden aan beperkende maatregelen. We hebben aankomende maand meteen een volle agenda: Een nieuw blok naschoolse activiteiten begint, we vieren Pasen met een vrolijk paasontbijt en we gaan weer heerlijk sporten tijdens de jaarlijkse Koningsspelen. Lees snel verder!

 

U bent weer welkom ín de school!

Leuk nieuws! Vanaf maandag 4 april gaat de school weer open. U bent van harte welkom om vóór de start van de les (vanaf 08.35 uur) in de klas van uw kind te komen kijken. Uw kind kan u laten zien hoe hij of zij de dag begint en waar u eventueel bij kunt helpen. Om 08:45 uur gaat de schoolbel en dat is het teken voor u om de klas en de school te verlaten. Dank alvast! 

Start inschrijving naschoolse activiteiten

Voor het laatste blok naschoolse actviteiten van dit schooljaar hebben we weer een mooi programma samengesteld. Leerlingen die gek zijn op sporten kunnen aan de slag met Kleutersport (groep 2), Dansen (groep 3, 4, en 5) en Freerunning (groep 6, 7, en 8). Voor de leerlingen die liever creatief bezig zijn hebben we de activiteiten Knutsel je schatkist (groep 2), Trommel je rot (groep 3, 4, en 5) en Streetdance (groep 6, 7 en 8). 

U ontvangt een via Parro een link om uw kind in te schrijven. 

Depositphotos 12473016 s 2019


Paasontbijt

Op 13 april vieren we Pasen op school met een gezellig paasontbijt. Iedere klas krijgt bezoek van een échte Paashaas. Alle leerlingen nemen deze ochtend een eigen ontbijt mee, de school zorgt voor een lekker eitje!

 

Koningsspelen

Traditiegetrouw doet onze school ook dit jaar weer mee aan de Koningsspelen. Op 22 april vieren we alvast de verjaardag van Koning Willem-Alexander met een te gek sport- en spelprogramma.  We starten de dag op de velden van de Pirates en eindigen rond 12:30 uur. U kunt uw kind dan weer ophalen op het sportveld. We hebben dus een verkort rooster, daarna is het twee weken lang meivakantie!

LET OP: we kunnen uw hulp goed gebruiken bij het begeleiden van de spellen. Meer informatie volgt nog via Parro, maar houd deze dag alvast vrij!

Schermafbeelding 2021 04 23 om 11.11.19

 

Woe. 11 mei - Inspiratieochtend: Positief opvoeden

Afgelopen woensdag was er weer een inspiratieochtend. Deze keer praatten we met ouders over wat wij allemaal doen als Amsterdamse Familie School. Er ontstonden fijne gesprekken en we kijken er daarom met een heel positief gevoel op terug! De volgende inspiratieochtend gaat over positief opvoeden. We behandelen vragen als 'Hoe maak ik afspraken met mij kinderen en hoe zorg ik dat ze beter luisteren?' Heeft u vragen rond dit thema of wilt u meepraten? U bent van harte welkom op 11 mei om 08:45 uur in het Familie Servie Punt!

Inspiratieochtend Lukasschool

Rosien en Sebastiaan vertellen over de Amsterdamse Familie School tijdens de inspiratieochtend.

 

Verkeer rondom de school

Kom vooral lopend of op de fiets naar school! Bewegen is gezond en zo beginnen de leerlingen fit aan de les en kunnen zijn zich beter concentreren. Komt u toch met de auto? Dan willen wij u nogmaals vragen om de parkeerplaatsen naast de school te gebruiken. We merken helaas dat de bushalte voor de school vaak gebruikt wordt als parkeerplaats. We houden het graag veilig en overzichtelijk voor onze leerlingen. Bedankt!

 

Belangrijke data

Via deze link komt u direct bij de meest recente jaarkalender, waarop alle belangrijke data staan voor het komend schooljaar.

 

Vakantierooster 2021/2022

     

 

De eerste dag De laatste dag

Studiedag 

Donderdag 14 april 2022 

Donderdag 14 april 2022 

Goede vrijdag + 2e paasdag 

Vrijdag 15 april 2022 

Maandag 18 april 2022 

Meivakantie 

Maandag 25 april 2022 

Vrijdag 6 mei 2022 

Hemelvaart 

Donderdag 26 mei 2022 

Vrijdag 27 mei 2022 

2e Pinksterdag 

Maandag 6 juni 2022 

Maandag 6 juni 2022 

Zomervakantie 

Vrijdag 15 juli 2022 

Vrijdag 26 aug 2022 

 

De Lukasschool op social media

De Lukasschool is nu ook te volgen via Instagram! Hier vindt u een gezellig fotoverslag van (bijna) alles wat we doen op school. Ook vindt u ons op Twitter en Facebook. Uiteraard houden we hier rekening met de AVG wetgeving.

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Assia Mouhouti & Sebastiaan van Huet
Directie Lukasschool 

P.S. 
Als u vragen heeft, dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken. Wij maken graag tijd voor u.