Wij willen het beste uit onze leerlingen halen. Om goede schoolresultaten te behalen is het belangrijk dat kinderen thuis en op school lekker in hun vel zitten. Wij helpen ouders/verzorgers graag een fijne en stabiele basis voor hun kinderen te creëren. Daarom hebben wij een Familie Service Punt geopend waarbij gezinnen terecht kunnen voor hulp bij opvoeden en opgroeien, papierwerk en geldzaken. 

Opvoeden en opgroeien

Eet mijn kind wel gezond? Hoe maak ik afspraken met mijn kind over gamen of social media? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter luistert? Voor deze en soortgelijke vragen is Stefanie Stravers van Ouder- en Kindteams het aanspreekpunt. U kunt Stefanie mailen of bellen met uw vragen, of een afspraak maken voor een persoonlijke afspraak bij ons op school. 


stefanie hexagon

Stefanie Stravers

mail: s.stravers@oktamsterdam.nl 
telefoon: 06 - 408 234 42.
werkdagen: ma - vrij

 

Dit filmpje geeft meer informatie over de ondersteuning van Ouder- en Kindteams:

 


Papierwerk en geld

Hoe vraag ik een Stadspas aan? Hoe vul in mijn belastingaangifte in? Welke toeslagen kan ik aanvragen? Nadia Kardal van Buurtteam Amsterdam Nieuw-West geeft de helpende hand.

Net als Stefanie is Nadia telefonisch of per mail bereikbaar en kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op school. Nadia staat ook regelmatig op maandagochtend voordat de school begint bij de ingang(en) van de school om allerlei vragen te beantwoorden. 

 

hexagon Nadia

Nadia Kardal

mail: N.Kardal@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl
telefoon: 06 - 182 563 69
werkdagen: ma - do